Vi har lang erfaring og topp moderne klinikker som kan bistå med det aller meste.

Som ny pasient hos oss ønsker vi å bli kjent med deg og lytte til dine behov og ønsker. Målet er å hjelpe deg å opprettholde eller oppnå god tannhelse og et pent smil. Det første besøket brukes for å bli kjent, skaffe oversikt over dine tenner og behandlingsbehov – og er helt smertefritt.

Hva skjer første gangen?

Vi setter av god tid første gangen for en grundig klinisk og røntgenologisk undersøkelse og utfører i utgangspunktet ingen behandling om det ikke er akutte problemer. Sammen med deg gjennomgår vi ved hjelp av foto og røntgen, funnene ved undersøkelsen. Dette gir grunnlaget for utarbeidelsen av en behandlingsplan med kostnadsoverslag. I tillegg informerer vi gjerne ved hjelp av et digitalt pasientinformasjonsprogram som kan gi supplerende informasjon ved hjelp av film eller skrevet informasjon. Dersom det er omfattende behandling som skal utføres ønsker vi en egen konsultasjon for å gjennomgå behandlingsopplegget, slik at vi har bedre tid til spørsmål.

Helseopplysninger om deg er viktig

Før undersøkelsen ønsker vi at du fyller ut et skjema med helse- og personopplysninger. Din tannhelse og generelle helse er nært sammenhengende, og vi vet at eventuelle sykdommer eller medikamenter kan påvirke din tannhelse. Det er også flere sykdommer eller medikamenter som gir rett til bidrag fra Helfo/NAV slik at vi bør vite dette.

Dersom du ønsker det setter vi deg på en fast innkalling, med et intervall tilpasset dine behov.

Her er finner du en liste med tjenester vi leverer.

Dersom du ikke skulle finne det du er ute etter, ta kontakt med din nærmeste klinikk så vil vi hjelpe deg.