ODONTIA ABA TANNLEGENE

Vi er lidenskapelig interessert i faget vårt. Teamet består av
dyktige allmennpraktiserende tannleger, samt spesialister.
Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få en god opplevelse hos oss!

Din lokale tannlege i Tromsø

CORONA (Covid-19)

Kjære pasient,
Basert på råd til tannlegebransjen fra Folkehelseinstituttet (FHI) vil som nevnt måtte utsette alle tannbehandlinger som er faglig forsvarlig å utsette inntil videre, men vi ønsker likevel å minne om at vi er her for dere også i denne perioden.

Vi holder åpent for å tilby nødvendig og akutt behandling hverdager kl 10.00-13.00.
Telefonen åpner kl. 09.30.

Ved spørsmål kontakt oss på telefon 94 89 40 00 i åpningstiden, eller send e-post til tromso@odontia.no utenom åpningstid, denne besvares fortløpende.

Vi minner om at man ikke må møte opp på klinikken uten timeavtale, da vi ønsker å unngå mulig smittespredning.

Mvh alle oss ved Odontia ABA Tannlegene

________________________________________________

Vårt erfarne team av tannleger og tannhelsepersonell i Tromsø er kjent for høy kvalitet. Vi tilbyr god service, moderne metoder, ny teknikk og ultramoderne utstyr.

Vi tilbyr også akutthjelp på dagen


Vi er faglig oppdatert
. Utviklingen innen odontologi går svært raskt. Vi holder oss faglig à jour for at du skal få den aller beste behandlingen.

Vi har moderne teknologi. Nye materialer, forebyggende behandlinger, godt og nøyaktig utstyr er med på gi et godt resultat hver gang.

Vi forstår hva du sier. Alle ansatte snakker norsk og engelsk. I tillegg snakker noen av oss islandsk, litauisk, russisk og tysk.

Tannlegeskrekk ingen hindring. De fleste er utrolig lettet når de har vært her og sett at det ikke er så skummelt eller vondt som de trodde. En av ti nordmenn lider av tannlegeskrekk. Så det er ikke noe å være flau over. Hos oss er du i trygge hender. Ta kontakt så finner vi en god løsning for deg.

Allsidig Behandling og Akutthjelp = Odontia ABA tannlegene AS i Tromsø

tannlege tromsø abe tannlegene tannlegesenter

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

 

Les mer...

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finne svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...
Personvern og cookies