ODONTIA ABA TANNLEGENE

Vi er lidenskapelig interessert i faget vårt. Teamet består av
dyktige allmennpraktiserende tannleger, samt spesialister.
Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få en god opplevelse hos oss!

Din lokale tannlege i Tromsø

Vårt erfarne team av tannleger og tannhelsepersonell i Tromsø er kjent for høy kvalitet. Vi tilbyr god service, moderne metoder, ny teknikk og ultramoderne utstyr. Vi tilbyr også akutthjelp når det haster.

Vi er faglig oppdatert. Utviklingen innen odontologi går svært raskt. Vi holder oss faglig à jour for at du skal få den aller beste behandlingen.

Vi har moderne teknologi. Nye materialer, forebyggende behandlinger, godt og nøyaktig utstyr er med på gi et godt resultat hver gang.

Vi forstår hva du sier. Alle ansatte snakker norsk og engelsk. I tillegg snakker noen av oss fransk, islandsk, litauisk, russisk, svensk, tysk og ukrainsk.

Tannlegeskrekk ingen hindring. De fleste er utrolig lettet når de har vært her og sett at det ikke er så skummelt eller vondt som de trodde. En av ti nordmenn lider av tannlegeskrekk. Så det er ikke noe å være flau over. Hos oss er du i trygge hender. Vi tilbyr flere bedøvelsesformer, i tillegg til full narkose under behandlingen. Ta kontakt så finner vi en god løsning for deg.

Allsidig Behandling og Akutthjelp = Odontia ABA tannlegene AS i Tromsø

tannlege tromsø abe tannlegene tannlegesenter

Personvern og cookies