Tlf: 77 67 31 00

E-post: byporten‑tromso@odontia.no

Skippergata 32,
9008 Tromsø

Mandag:08:00–15:30
Tirsdag:08:00–15:30
Onsdag:08:00–15:30
Torsdag:08:00–15:30
Fredag:08:00–15:30
Fredag 24.03:Stengt

Har du behov for akutt tannbehandling?

Les mer

Dersom du har behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg time raskt. Vi anbefaler at du i slike tilfeller ringer oss på 77 67 31 00 slik at vi kan trylle frem en time så raskt som mulig. Dersom du er usikker på hvorvidt din time er akutt eller ikke, kan du lese mer om akutte tilfeller her.

Slik kommer du deg til tannklinikken

Tannklinikken ligger i Tromsø sentrum, like ved foten av Tromsøbrua og Nansenplassen. Dersom du ankommer med bil er det gode parkeringsmuligheter ved klinikken, på Nansenplassen og i bakgården til tannklinikken. Tannklinikken ligger like ved Skippergata buss-stopp med gode bussforbindelser. Vi holder til i en boligblokk – du må derfor ringe på nede ved veien så slipper vi deg inn.

Hvordan oppleves vi?

Årlig innkalling til tannsjekken

Jevnlig undersøkelse hos tannlege eller tannpleier anbefales for å opprettholde en sunn og god munnhelse. Vi tilbyr årlig innkalling til undersøkelse med røntgen for våre pasienter. På den måten slipper du å huske på når det er på tide med en ny undersøkelse.

Dersom du ønsker å bli satt opp på fast årlig innkalling, kan du gi beskjed til klinikken ved neste besøk, eller klikke her for å sende oss en mail.

Våre behandlere

Vilde Elsbak Bredal
Vilde Elsbak Bredal
Tannlege
Synne Mikkelsen
Synne Mikkelsen
Tannlege
Seong Hwan Jeong
Seong Hwan Jeong
Tannlege & Oralkirurg
Susanne Kristiansen
Susanne Kristiansen
Tannlegesekretær
Bjørnar Rørstrand
Bjørnar Rørstrand
Tannlege
Mia Brinchmann Ulle
Mia Brinchmann Ulle
Tannlege
Sofie Regine Nilsen
Sofie Regine Nilsen
Tannpleier