Velkommen til din tannlege i Oslo. Odontia Byporten Tannlegesenter er et moderne tannlegesenter med bred kompetanse og erfarne tannleger. Smertefri behandling til fornuftig pris.

asker tannlege forsikring if logoEndelig kan vi tilby tannforsikring gjennom IF. Kunne dette være noe for deg kan du klikke deg inn her og lese mer om forsikringen.

Odontia Byporten Tannlegesenter åpnet i Oslo sentrum i 1999. Vi holder til i 3. Etasje i Byporten Shopping i tilknytning til Oslo S. Du kan gå tørrskodd fra trikk, bane, buss eller tog opp i våre lokaler eller vi kan tilby parkering i underetasjen av bygget med heis opp til tannlegesenteret.

Klinikken drives av tannlege Elizabeth Günther som har over 30 års erfaring fra tannlegepraksis.

Vi har i dag 14 tannhelsesekretærer, tannpleier, 8 tannleger, spesialist i endodonti (rotfyllinger) samt et helt narkoseteam med anestesilege og anestesisykepleier tilknyttet virksomheten i Byporten. Sammen kan vi tilby et bredt spekter av oppdatert tannbehandling uten smerter. Vi har også spesialist i oral kirurgi på klinikken.

Tannlege for hele familien

Våre tannleger og sekretærer er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Våre behandlinger bygger på kunnskap og kompetanse. Vi kan tilby blant annet:

  • Tannlegevakt i Oslo (åpent 8-21 hver dag man – fre, lør 10-16)
  • Akutthjelp hos tannlege (vi tar i mot alle)
  • Smertefri behandling
  • Implantatbehandling hos tannlege i Oslo
  • Kosmetisk behandling
  • Alltid åpent hele sommeren og i romjulen hos Odontia Byporten Tannlegesenter

Vi har også tannlegesenter ved Oslo universitetssykehus (Ullevål sykehus) og i Asker sentrum. For time til tannlege på Ullevål og for time til tannlege i Asker klikk her.

Vi har også et legesenter i samme lokale – Byporten Legesenter. Her har vi allmennleger og spesialister. Vi har gynekologer, barnelege, urolog, psykolog og fysioterapeut. Denne unike sammensetningen av fagkompetanse gjør at du kan få behandlet de fleste av dine medisinske utfordringer under samme tak. Vår styrke er din trygghet.

Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).