ODONTIA BYPORTEN TANNLEGESENTER

Et moderne tannlegesenter med bred
kompetanse og erfarne tannleger.
Her blir du godt ivaretatt og du får
time i løpet av kort tid.

Tannlege midt i Oslo sentrum

CORONA (Covid-19)

Kjære pasient,

Basert på råd til tannlegebransjen fra Folkehelseinstituttet (FHI) vil vi utsette alle tannbehandlinger som er faglig forsvarlig å utsette. Vi holder åpent for å tilby nødvendig og akutt behandling.

Ved spørsmål kontakt oss på telefon 22 34 82 00

Mvh Odontia Byporten Tannlegesenter

________________________________________________________

Odontia Byporten Tannlegesenter (tidligere Praxisklinikkene) åpnet i Oslo sentrum i 1999. Vi holder til i 3. Etasje i Byporten Shopping i tilknytning til Oslo S. Du kan gå tørrskodd fra trikk, bane, buss eller tog opp i våre lokaler eller vi kan tilby parkering i underetasjen av bygget med heis opp til tannlegesenteret.

Vi har i dag 6 tannhelsesekretærer, tannpleier, 8 tannleger, spesialist i endodonti (rotfyllinger) tilknyttet virksomheten i Byporten. I tillegg jobber det 5 tannlegestudenter på klinikken. Sammen kan vi tilby et bredt spekter av tannbehandling uten smerter. Vi har også spesialist i oral kirurgi på klinikken.

Våre tannleger og sekretærer er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Våre behandlinger bygger på kunnskap og kompetanse. Vi kan tilby blant annet:

  • Tannlegevakt i Oslo (åpent 10-16 hver dag man – fre, lør 10-16)
  • Akutthjelp hos tannlege (vi tar imot alle)
  • Smertefri behandling
  • Implantatbehandling hos tannlege i Oslo
  • Kosmetisk behandling
  • Alltid åpent hele sommeren og i romjulen hos Odontia Byporten Tannlegesenter

Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finne svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer...
Personvern og cookies