Odontia Tannlegene Tromsø ABA

Tlf: 94 89 40 00

E-post: tromso@odontia.no

Helsehuset, Sjøgata 31-33,
9008 Tromsø

Vi tilbyr 10-25% studentrabatt

Prisliste

Mandag: 08:00–15:00
Tirsdag: 08:00–15:00
Onsdag: 08:00–15:00
Torsdag: 08:00–15:00
Fredag: 08:00–15:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Har du behov for akutt tannbehandling?

Les mer

Dersom du har behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg time raskt. Vi anbefaler at du i slike tilfeller ringer oss på 94 89 40 00 slik at vi kan trylle frem en time så raskt som mulig. Dersom du er usikker på hvorvidt din time er akutt eller ikke, kan du lese mer om akutte tilfeller her.

Slik kommer du deg til tannklinikken

Du finner klinikken i 4. etasje i Helsehuset. Dersom du ankommer klinikken med kollektivtransport, ligger klinikken noen minutters gange fra buss-stoppet. Ankommer du med bil, finner du parkering i Fjellet P-hus. Det finnes også parkeringsplasser i nærheten, som Austadkaia, men vær oppmerksom på at noen av de mindre parkeringsanleggene har tidsbegrenset parkering.

Hvordan oppleves vi?

Odontia Tannlegene

Allsidig Behandling og Akutthjelp

Vi er faglig oppdatert. Utviklingen innen odontologi går svært raskt. Vi holder oss faglig oppdatert slik at du skal få den aller beste tannbehandlingen.

Vi har moderne teknologi. Nye materialer, forebyggende behandlinger, og godt og nøyaktig utstyr er med på å og gi et godt resultat hver gang.

Vi forstår hva du sier. Alle ansatte snakker norsk og engelsk. I tillegg snakker noen av oss islandsk, litauisk, russisk og tysk.

Tannlegeskrekk er ingen hindring. 1 av 10 nordmenn lider av tannlegeskrekk. Hos oss er du i trygge hender. Ta kontakt så finner vi en god løsning for deg.

Årlig innkalling til tannsjekken

Jevnlig undersøkelse hos tannlege eller tannpleier anbefales for å opprettholde en sunn og god munnhelse. Vi tilbyr årlig innkalling til undersøkelse med røntgen for våre pasienter. På den måten slipper du å huske på når det er på tide med en ny undersøkelse.

Dersom du ønsker å bli satt opp på fast årlig innkalling, kan du gi beskjed til klinikken ved neste besøk, eller klikk her for å sende oss en mail.

Våre behandlere

Silje Nordås Johansen
Silje Nordås Johansen
Tannlege
Einar  Thorsteinsson
Einar Thorsteinsson
Tannlege
Jenny Gundersen
Jenny Gundersen
Tannlege
Arne Christian Revling
Arne Christian Revling
Tannlege
Sondre Andreassen
Sondre Andreassen
Tannpleier
Ulrikke Westgaard Gallavara
Ulrikke Westgaard Gallavara
Tannhelsesekretær
Olive Candy Ramos Jensen
Olive Candy Ramos Jensen
Tannhelsesekretær
Nanna Lockertsen
Nanna Lockertsen
Tannhelsesekretær
Stine Ailin Halvorsen
Stine Ailin Halvorsen
Resepsjonist
Maya Lorense Isaksen
Maya Lorense Isaksen
Tannhelsesekretær