Tlf: 33 18 44 24

E-post: torggarden@odontia.no

Torget 1
3256 Larvik

Mandag:08:00–16:00
Tirsdag:08:00–16:00
Onsdag:08:00–16:00
Torsdag:08:00–16:00
Fredag:08:00–13:00

7. oktober tilbyr vi GRATIS invisalign konsultasjon

Bestill time

Ønsker du å justere tannstillingen? Og har vurdert hvorvidt du skal teste ut behandling med usynlig tannregulering? Da har du muligheten nå! 7. oktober tilbyr vi gratis konsultasjon for usynlig tannregulering hos Odontia Tannlegene Larvik. Du kan lese mer om kampanjen her. Eller bestille time her.

Slik kommer du deg til tannklinikken

Du finner oss i Torggården, midt på torget i Larvik sentrum. Vi nyter utsikten ut over byen fra 4 etasje. Bygningen har heis, og du kan derfor uproblematisk komme deg trygt opp i 4.etasje.

For å komme til klinikken kan du enkelt parkere i gatene rundt klinikken eller under torget, mot betaling. Innkjøring i parkeringshuset er på nedre del av torget, adresse Torget 8. Dersom du ankommer med kollektivtransport, ligger klinikken med kort avstand til Larvik sentrumsterminal.

Hvordan oppleves vi?

Årlig innkalling til tannsjekken

Jevnlig undersøkelse hos tannlege eller tannpleier anbefales for å opprettholde en sunn og god munnhelse. Vi tilbyr årlig innkalling til undersøkelse med røntgen for våre pasienter. På den måten slipper du å huske på når det er på tide med en ny undersøkelse.

Dersom du ønsker å bli satt opp på fast årlig innkalling, kan du gi beskjed til klinikken ved neste besøk, eller klikk her for å sende oss en mail.

Våre behandlere

Harry
Harry
Tannlege
Jan
Jan
Tannlege
Silje Eikre
Silje Eikre
Tannlege