Odontia Tannlegene Høyvik

Tlf: 64 94 09 51

E-post: hoyvik@odontia.no

Vestheimveien 33,
1540 Vestby

Mandag:08:00–16:00
Tirsdag:08:00–16:00
Onsdag:08:00–16:00
Torsdag:08:00–16:00
Fredag:08:00–15:00
Lørdag:Stengt
Søndag:Stengt

Har du behov for akutt tannbehandling?

Les mer

Dersom du har behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste for å tilby deg time raskt. Vi anbefaler at du i slike tilfeller ringer oss på 64 94 09 51 slik at vi kan trylle frem en time, så raskt som mulig. Dersom du er usikker på hvorvidt din time er akutt eller ikke, kan du lese mer om akutte tilfeller her.

Odontia Tannlegene

Slik kommer du deg til tannklinikken

Du vil fremover finne oss i midlertidige lokaler med vår søsterklinikk Odontia Vestby Tannregulering i Vestby. Klinikken ligger sentralt plassert i nærheten av togstasjonen i Vestby, ved siden av Boots Apotek. Dersom du ankommer med bil, er det mulighet for parkering utenfor tannklinikken.

Årlig innkalling til tannsjekken

Jevnlig undersøkelse hos tannlege eller tannpleier anbefales for å opprettholde en sunn og god munnhelse. Vi tilbyr årlig innkalling til undersøkelse med røntgen for våre pasienter. På den måten slipper du å huske på når det er på tide med en ny undersøkelse.

Dersom du ønsker å bli satt opp på fast årlig innkalling, kan du gi beskjed til klinikken ved neste besøk, eller klikk her for å sende oss en mail.

Våre behandlere

Ann Catrin Høyvik
Ann Catrin Høyvik
Tannlege
Harald Høyvik
Harald Høyvik
Tannlege
Espen Andreas Tønnesen
Espen Andreas Tønnesen
Tannlege
Nina Torp Kjuus
Nina Torp Kjuus
Tannpleier
Milena Susa
Milena Susa
Tannhelsesekretær
Leonora Mexhuani
Leonora Mexhuani
Klinikkassistent