Vi utvider kapasiteten ved Odontia Tannlegene Hamar

Vi øker kapasiteten og lanserer online booking

Tannlege June Snekkevåg er opprinnelig fra Løten, og da hun utdannet seg som tannlege hospiterte hun hos tannlege Margrethe Bronken Hartz. Tannlege David Engseth Nersveen hospiterte hos Margrethes mann som er tannlege i Elverum, og vi har derfor god kjennskap til deres ferdigheter og evne til å ivareta pasientene.

June og David har de seneste årene drevet tannklinikk på Tynset, men har nå flyttet til Hamar. De er erfarne tannleger som tidligere har jobbet med varierende utfordringer innen munnhelse.

Ved Odontia Tannlegene Hamar er vi svært opptatt av kontinuitet for pasientene våre. Det betyr at vi strekker oss langt for at du som pasient skal ha samme behandler når du får behandling hos oss. Vi er derfor opptatt av å tilknytte oss tannleger med lokal tilhørighet for å sikre et langt og godt samarbeid.

Utvidelsen av staben gir muligheter når det kommer til åpningstider og kapasitet. Vi vil snart kunne tilby tannlegetimer på kvelden og se på muligheten for å ha åpent på lørdager.

Odontia Tannlegne Grand Tannlege På Hamar 3

Enkel timebestilling på nett

Å bestille time til tannlegen skal selvfølgelig være enkelt og for oss er det viktig at du kan bestille time når det passer for deg. Derfor har vi nå lansert online booking, slik at du kan bestille time utover klinikkens åpningstider og finne det tidspunktet som passer best for deg.

Du vil selvfølgelig fortsatt kunne bestille time på gamlemåten, via telefon eller e-post, dersom du heller ønsker det.