ODONTIA ULLEVÅL TANNLEGESENTER

Våre behandlinger bygger på kunnskap og
kompetanse. For oss er det viktig å skape en
trygg og god opplevelse for pasientene våre.

Din lokale tannlege på Ullevål

CORONA (Covid-19)

Kjære pasient,

Din helse og sikkerhet er vår viktigste prioritering.
Vi stenger derfor Odontia Ullevål Tannlegesenter midlertidig.

I henhold til anbefalinger fra FHI utsettes all ordinær behandling.
Har du akutt behov for hjelp har vi beredskap ved
Odontia Byporten Tannlegesenter, tlf: 22 34 82 00.

Vi beklager utfordringene dette medfører.

Vi følger helsemyndighetenes råd til tannhelsetjenesten og jobber hele tiden for å ta de beslutningene som gir trygghet for våre pasienter, ansatte og samfunnet generelt.

Med ønske om en god og virusfri helse!
Odontia Ullevål Tannlegesenter

_____________________________________________________________

Odontia Ullevål Tannlegesenter (tidligere Praxisklinikkene) er en moderne klinikk, beliggende på Oslo Universitetssykehus Ullevål. Klinikken huser et team på 6 kompetente fagpersoner. Vi har i dag tannhelsesekretærer, tannleger, samt anestesilege og anestestesisykepleier tilknyttet klinikken. Vi samarbeider også tett med spesialister i oral kirurgi.

Våre tannleger og sekretærer er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Våre behandlinger bygger på kunnskap og kompetanse.

Odontia Ullevål Tannlegesenter åpnet på Oslo Universitetsykehus Ullevål I 2012. Vi holder til i servicebygget over Kiwi-butikken inne på sykehusområdet. Det er 2 minutter å gå fra holdeplass for buss og trikk og man kan parkere rett utenfor klinikken.

Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).

tannlege oslo ullevål tannlegesenter tannklinikk

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer...

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finne svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...
Personvern og cookies