Tannlege Morten Krøvel Wang

Din journal vil overføres trygt

Din journal og helsedata er sikkert lagret på klinikken og vil overføres til Helena Bygden som behandler. Det betyr at tannlege Helena har all informasjonen hun trenger for å kunne fortsette å ivareta din munnhelse i lang tid fremover.
Tannlege Helena Bygden

Du vil bli godt ivaretatt hos tannlege Helena

Tannlege Helena Bygden har lang erfaring som privatpraktiserende tannlege. Helena startet karrieren som håndverker med utdannelse innen møbel- og båtbyggeri. Hun savnet derimot det medmenneskelige som et omsorgsyrke gir, og byttet derfor karrierevalg. Hun ønsket en jobb som kombinerer hennes ferdigheter innen håndverk og samtidig kan bidra til å gjøre noe godt for andre.

Tannlege Helena er opptatt av at pasienter skal føle seg sett og hørt under behandling. Hun er opptatt av å bygge opp tillit for å unngå opplevd stress hos pasienten, slik at behandlingen kan foregå så behagelig som mulig for sine pasienter.

Hennes behandlingsfilosofi bygger på viktigheten av å bevare tannsettet i størst mulig grad. Det betyr at enkleste behandling som bevarer tennene er førstevalget, så lenge det er et forsvarlig valg.

Odontia Tannlegene

Odontia Tannlegene Walle

Dersom du har spørsmål knyttet til at du får ny behandler, eller ønsker å starte hos tannlege Helena allerede nå, kan du kontakte oss her:

Tlf: 69 20 54 00
E-post: walle@odontia.no