ODONTIA SANDVIKA

Odontia Dentalklinikken har flyttet til
Sandvika Storsenter og blitt Odontia Sandvika.

Vi ønsker å gi deg som pasient den gode
følelsen etter å ha vært hos tannlegen.
Hos oss skal du føle deg godt ivaretatt.

Din lokale tannlege i Sandvika

CORONA (Covid-19)

Kjære pasient,

Din helse og sikkerhet er vår viktigste prioritering.
Vi stenger derfor Odontia Sandvika midlertidig.

I henhold til anbefalinger fra FHI utsettes all ordinær behandling.
Har du akutt behov for hjelp har vi beredskap ved
Odontia Asker Tannlegesenter, tlf: 66 77 11 99.

Vi beklager utfordringene dette medfører.

Vi følger helsemyndighetenes råd til tannhelsetjenesten og jobber hele tiden for å ta de beslutningene som gir trygghet for våre pasienter, ansatte og samfunnet generelt.

Med ønske om en god og virusfri helse!
Odontia Sandvika

_____________________________________

Odontia Dentalklinikken har flyttet til Sandvika Storsenter og blitt Odontia Sandvika. Vi flyttet fordi bygget vårt på Slependen skal rives. Sammenslåingen med klinikken på Sandvika Storsenter har gitt oss nyere lokaler med mer moderne utstyr og et bredere fagmiljø med allmenntannleger og spesialister. Les mer om flyttingen her.

Vi jobber i team slik at vi er flere som deltar i møtet med pasientene for å gi deg skreddersydd tannbehandling av høy kvalitet. Klinikken benytter moderne utstyr for at du skal få best mulig behandling, informasjon og forutsigbarhet.

Enten du ønsker en årlig kontroll, pynte på smilet eller har behov for tannbehandling kan vi hjelpe deg. Vi utfører alt fra de enkle fyllingene til de store rehabiliteringene med implantater – eller fjerning av visdomstenner. Trenger du kun en rens eller bleking av tennene for et friskt og pent smil hjelper vi gjerne med det også!

Vi samarbeider også med erfarne spesialister innen eksempelvis oral kirurgi, periodonti, endodonti og snorkebehandling.

Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer)

Praktisk informasjon om adkomst og parkering:

Lokalene ligger lett tilgjengelig i Servicebygget i den gamle delen av Sandvika Storsenter. Det er direkte inngang fra P3 i parkeringshuset, ved Handz On Bilpleie, med 3 timers gratis parkering. Det er også mulig å benytte inngangen fra Stortorget inne på senteret.

Første besøk

Som ny pasient hos oss ønsker vi å bli kjent med deg og lytte til dine behov og ønsker. Målet er å hjelpe deg å opprettholde eller oppnå god tannhelse og et pent smil. Det første besøket brukes for å bli kjent, skaffe oversikt over dine tenner og behandlingsbehov – og er helt smertefritt.

Les mer...

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finne svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer...
Personvern og cookies