Ved Odontia Stovner tannlegesenter får du nå mulighet til å bestille tannbleking og undersøkelse av tenner til kun til 2595  (veil. pris 4380,-).  Dette inkluderer spesialtilpassede blekeskinner for over- og underkjeve, blekegel, enkel undersøkelse og puss.

smil tannblking odointia stovner tannlegesenter

Undersøkelse før behandlingen

Før du går i gang med blekingen er det viktig å få en grundig undersøkelse på tennene. Denne undersøkelsen må alle gjennomføre. Dette for å være sikker på at tenner og tannkjøtt er friskt, og at man får reparert eventuelle hull før blekeprosessen starter.

Har du nylig gjennomført en undersøkelse kan du bestille tannbleking til kun 1950,-

Blekeskinne

Vi tar avtrykk av tennene og tanntekniker lager blekeskinner eksakt tilpasset dine tenner. I skinnen brukes blekegeleen (i 45 min pr dag). Behandlingstiden kan variere fra 3-8 dager, avhengig av type misfarging og ønsket behandlingsresultat. Fordelen ved denne blekemetoden er at det er lett å friske opp blekingen senere, gir en god forutsigbarhet og medfører lite ising.

Bestill time nå – spar 1785,-

Vi har begrenset kapasitet og timeboka fylles opp raskt. Derfor er det kun et begrenset antall pasienter som kan benytte seg av dette tilbudet. Bestill time via skjemaet under (eller ring oss på 22 78 96 00) slik at du sikrer deg en tannbleking til kampanjepris.

  • Skriv inn informasjonen din og trykk på knappen under for å benytte deg av dette tilbudet. En av våre hyggelige ansatte tar kontakt for å avtale en time.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr: 30 minutter 400,- 45 minutter 600,- 60 minutter 800,-
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.