Nina-Torgersbråten Spesialist i kjeveortopedi
Nina Torgersbråten, spesialist i kjeveortopedi.

Voksne pasienter må dekke utgifter til tannbehandling selv og da er det viktig at man er trygg på at man velger riktig behandling – det mener kjeveortoped Nina Torgersbråten ikke burde koste noe. Derfor får de første 50 som bestiller time hos henne, konsultasjonstimen gratis og helt uforpliktende!

 
Nina har i over 15 år behandlet både barn og voksnes bitt og tannstillingsfeil. Med bred erfaring og høy kompetanse vil hun finne den behandlingen som er best for deg. At du blir fornøyd er det viktigste for henne.

På konsultasjonstimen ser Nina på bittet ditt og tar en 3D scan av tennene dine, som gjør at du kan se resultatet allerede før du har begynt behandlingen. Da kan du også spørre om alt du lurer på, og sette opp en ny time om du vil starte behandlingen. Har du noen spørsmål eller trenger råd, er det bare å kontakte oss!

Bestill en gratis første undersøkelse via skjemaet under, eller ring: 22 34 82 00.

 

De mest populære behandlingene hos Nina

Nina Torgersbråten Spesialist i kjeveortopedi

Invisalign

Invisalign er en nesten usynlig, avtagbar og komfortabel måte å rette tenner på. Behandlingen består av en serie gjennomsiktige plastskinner som støpes eksklusivt for dine tenner, og er en relativt komfortabel behandling – derfor passer den godt for de som ikke er så glad i å gå til tannlegen. Nina har i tillegg en 3D scanner som tar bilde av tennene dine, så slipper du den ubehagelige prosessen med å ta fysisk avtrykk av tennene.

Tannregulering på innsiden av tennene

For noen er det viktig at tannreguleringen ikke synes i det hele tatt og da er innsideregulering et godt alternativ. I denne type behandling limes den spesialtilpassede tannreguleringen på innsiden av tennene og blir tilnærmet usynlig.

Pris på tannbehandling og tannregulering

Prisene for usynlig tannregulering varierer fra 19.000 – 50.000 kroner, avhengig av hva slags behandling som er nødvendig. På konsultasjonstimen får du et prisoverslag basert på dine tenner og informasjon om hva det er du betaler for av Nina.

Odontia Byporten

Odontia Byporten Tannlegesenter holder til midt i sentrum av Oslo. Du finner oss i 3. etasje i Byporten Shopping i tilknytning til Oslo S. Du kan gå tørrskodd fra trikk, bane, buss eller tog opp i våre lokaler eller vi kan tilby parkering i underetasjen av bygget med heis opp til tannlegesenteret.

Vi har åpent fra 08 til 21 alle hverdager, og 10 til 16 på lørdager.

Bestill en gratis første undersøkelse via skjemaet under, eller ring: 22 34 82 00.

Bestill konsultasjon

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.