Vurderer du usynlig tannregulering? Mandag 9 desember og onsdag 11 desember 2019 får du gratis konsultasjon med skanning som viser ditt mulige behandlingsresultat (ord. pris 1000,-). Bestill din time i dag.

usynlig regulering, Invisalign. Smertefri behnadlingKonsultasjonen er helt smertefri og vi kan raskt se hvordan ditt behandlingsresultatet kan bli med en Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).


Skanning – enkelt og smertefritt 

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på tlf: 94 89 40 00  eller e-post: tromso@odontia.no

Pris

Prisene for usynlig tannregulering varierer fra 19.000 – 60.000 kroner, avhengig av hva slags behandling som er nødvendig. På konsultasjonstimen får du et prisoverslag basert på dine tenner og informasjon om hva det er du betaler for.


Bestill gratis konsultasjon

    Vi kontakter deg for timeavtale til konsultasjonen. Grunnet høy etterspørsel har vi satt opp en ekstra dag med konsultasjoner. Vi har kun ledig tid 11 desember.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Adresse: Helsehuset, Sjøgata 31-33, Tromsø