Vurderer du usynlig tannregulering? Mandag 09.04.18 gir Odontia Dentalklinikken deg muligheten til å komme hit på en gratis konsultasjon med skanning. Konsultasjonen er helt smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).

Alle som går videre med Invisalign behandling denne dagen får i tillegg Opalescence Go tannbleking til en verdi av 1500,- inkludert.


Skanning – enkelt og smertefritt 

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg «ClinCheck» som er en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging.

nbsp

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på tlf: 67 55 07 00 eller e-post: kontoret@dentalklinikken.no.

Odontia Dentalklinikken - invisalign-konsultasjon

    Vi kontakter deg for timeavtale, konsultasjonen vil bli gjennomført i perioden 12 august til 25 august.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret (fullpris 790,-) ift. NFT’s retningslinjer)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.