Vurderer du usynlig tannregulering? Tirsdag 19.03.19 gir Odontia Lillehammer deg muligheten til å komme hit på en gratis konsultasjon med skanning. Konsultasjonen er helt smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).

Usynlig regulering er en god og effektiv behandling, den er helt smertefri og gir et godt resultat. Over 5 millioner har til nå vært behandlet med Invisalign. Invisalign behandlingen vil retter opp tennene dine med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset dine tenner.

Invisalign behandlingen kan utføres både på tenåringer og på voksne. Etter at du er ferdig med behandlingen vil du få et nytt og jevnere smil som du kan være stolt av.

Pris på tannbehandling og tannregulering

Prisene for usynlig tannregulering varierer fra 19.000 – 50.000 kroner, avhengig av hva slags behandling som er nødvendig. På konsultasjonstimen får du et prisoverslag basert på dine tenner og informasjon om hva det er du betaler for

Skanning – enkelt og smertefritt 

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg «ClinCheck» som er en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging.
 

Odontia Lillehammer - Fri konsultasjon

    Vi kontakter deg for timeavtale til konsultasjonen.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
usynlig regulering, Invisalign. Smertefri behnadling