Vurderer du usynlig tannregulering? Hos Odontia Lillehammer kan du mandag 3 juni 2019 få gratis konsultasjon med scanning som viser mulig behandlingsresultat (ord. pris 790,-). Bestill time i dag.

usynlig regulering, Invisalign. Smertefri behnadlingKonsultasjonen er helt smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).


Skanning – enkelt og smertefritt 

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på tlf: 61 25 27 63 eller e-post: lillehammer@odontia.no

Pris på tannbehandling og tannregulering

Prisene for usynlig tannregulering varierer fra 19.000 – 50.000 kroner, avhengig av hva slags behandling som er nødvendig. På konsultasjonstimen får du et prisoverslag basert på dine tenner og informasjon om hva det er du betaler for.


Bestill gratis konsultasjon

    Vi kontakter deg for timeavtale til konsultasjonen.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.