I hele oktober kan du bestille undersøkelse, puss og rens med Airflow til 795.- hos Camilla ved Odontia Asker Tannlegesenter.

Camilla Stene, tannpleier

Camilla Stene har jobbet som tannpleier siden hun ble ferdig utdannet fra Universitetet i Bergen i 2011. Hun startet sin karriere på en klinikk i Bergen før hun begynte ved Asker Tannlegesenter i 2014.

Tannpleier jobber til daglig med å undersøke og forebygge sykdom i pasientens tenner og tannkjøtt (periodontitt). De jobber målrettet med behandling og veiledning i hvordan du som pasient opprettholder en best mulig munnhygiene og gode tannhelsevaner. Tannpleier gjør også kosmetiske behandlinger som Airflow og bleking av tenner.

Airflow er en behandling med vann, luft og sodium bikarbonat.

Rengjøring med Airflow, kun 795,-

I oktober får du undersøkelse, puss og rens med Airflow til 795.- (ord.pris 1195,-) hos Camilla. Bestill time på telefon 66 77 11 99 eller send oss en melding via skjemaet under.

Airflow er en effektiv og skånsom måte å rengjøre tennene på, behandlingen fjerner den overfladiske misfargingen. Behandling gjør heller ikke vondt og vil bidra til å gi deg et vakkert smil.

Odontia Asker Tannlegesenter har sentral beliggenhet midt i Asker sentrum. Klinikken holder åpent mandag-torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

Send forespørsel - Asker Tannlegesenter

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.