Mariann har mange års erfaring som tannlege og hun ble ferdig utdannet fra Universitetet i Oslo i 1996. Fra 2003 har hun drevet Dentalklinikken på Slependen som i dag består av et dyktig team med tannleger, tannpleier og tannhelsesekretærer.

Tannlege Mariann SørensenNavn: Mariann Sørensen
Stilling: Tannlege og Klinikkleder, Odontia Dentalklinikken
Alder: 47

Utdanning og erfaring

  • Tannlege fra UiO 1996.
  • Autorisert for behandling av pasienter med tannbehandlingsfrykt med lystgass / sedasjon.
  • Autorisert for behandling med usynlig tannregulering med Invisalign, Inman Aligner og Clear Smile Aligner.
  • Autorisert for behandling med filler og botox.

 


Hva brenner du for?
Jeg har spesiell interesse for estetisk tannbehandling med omfattende kursvirksomhet i inn- og utland. Og jeg er medlem av SAED (Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry) og SACD (Swedish Academy og Cosmetic Dentistry). Vevsbesparende tannbehandling og tannregulering er også andre fagområder som jeg har stor interesse for. Ellers brenner jeg for god pasientkommunikasjon og ivaretakelsen av pasientene.

Hvorfor valgte du nettopp dette yrket?
Jeg ønsket et fritt yrke med behandling av mennesker og uten nattevakter?. Derfor passet tannlegeyrket meg veldig godt, og jeg synes det er en fantastisk kombinasjon av å bruke hode og hender – samtidig som jeg møter utrolig mange hyggelige og spennende mennesker.

Hva motiverer deg og hvorfor?
Det som motiverer meg er fornøyde pasienter og det å lære noe nytt eller ta bruk nytt utstyr og nye behandlingsmetoder som kan gjøre behandlingen bedre. Jeg blir også veldig motivert av engasjerte og hyggelige medarbeidere.

Hva er dine sterke sider?
Jeg er handlekraftig og gir meg ikke så lett. Samt at jeg er glad i å lære nye ting.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
For meg er det viktige å holde meg i god fysisk form. Bruker gjerne fritiden til trening og friluftsliv sammen med mine nærmeste. Jeg er også veldig glad i å lage mat og inviterer gjerne venner til middag.

Ønsker du å bestille time hos Mariann? Bestill time på telefon 67 55 07 00 eller send oss en forespørsel her.