Tannlegevakt er nødvendig når tannpinen gjør veldig vondt og man trenger hjelp så fort som overhode mulig. Men det er ikke alltid lett å komme til tannlegen med en gang. Vi kan hjelpe deg!

Trenger du tannlegevakt?

Våre klinikker har i teorien ikke tannlegevakt, men i praksis har vi gode åpningstider og vi tar alltid imot alle akutte tilfeller. Våre gunstige priser er de samme gjennom hele dagen, så du slipper pristillegget man gjerne opplever på ordinær tannlegevakt.

Finn din nærmeste tannlege her, kontakt oss så vil vi prøve å tilrettelegge for en rask undersøkelse så langt det lar seg gjøre.

Åpningstider

Odontia Asker Tannlegesenter:

Odontia Asker Tannlegesenter har åpent fra 08.00 til 20.00 mandag til og med torsdag. Fredag er åpningstiden fra 08.00 til 16.00 og det er muligheter for avtaler på lørdagene om det ønskes. Også her er det akutthjelp for alle som trenger dette.

Odontia Byporten Tannlegesenter:

Odontia på Byporten kjøpesenter har åpent fra kl 08.00 til 21.00 hver dag fra mandag til fredag. På lørdager har vi åpent fra kl 10.00 til 16.00. Det er også åpent hele sommeren og i romjulen. Vi tar imot alle som trenger akutthjelp hos tannlegen. Akutte smerter i tenner og munnhule reduserer livskvaliteten veldig, og det å gå med smerter over lengre tid er ikke bra for hverken fysisk eller psykisk helse.

Odontia Ullevål Tannlegesenter:

Odonita Ullevål tannlegesenter har åpningstider fra 8.00 til 16.00 fra mandag til fredag, med en time lengre åpningstid på torsdagene. Våre tannleger og sekretærer er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Vi tar også imot alle akutte tilfeller innenfor åpningstiden.

Odontia Doktorgården:

Odontia Doktorgarden har åpningstider fra  kl. 08.00 til 15.30 mandag til fredag. Du finner klinikken vår sentralt i Brumunddal sentrum, med kort avstand til tog og buss (se kart). Gratis parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. Våre tannleger har lang erfaring og ønsker å gjøre alt for at du som pasient blir fornøyd.

Odontia Hønefoss:

Odontia Hønefoss holder åpnet kl. 08.00 til 16.00 mandag til fredag. Vår ambisjon er å ha de mest fornøyde pasientene i Hønefoss. Vi er stolte av den tilliten vi får fra våre pasienter og setter vår ære i å forvalte denne på beste måte. Klinikken er velutsyrt og er lokalisert i sentrum av Hønefoss ved Kuben Kjøpesenter.

Odontia Torggården:

Odontia Torggården holder til i Larvik og holder åpent mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 08.00 til 15.30. Tannlegeklinikken er velutstyrt og tilbyr det meste innen moderne tannbehandling.

Odontia Lillehammer

Odontia Lillehammerhar åpningstider fra  kl. 08.00 til 15.30 mandag til fredag. Våre dyktige og erfarne tannleger tilbyr det meste innen moderne tannbehandling og har også lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk. Vi samarbeider også med erfarne spesialister innen eksempelvis oral kirurgi, periodonti, endodonti og snorkebehandling.

Odontia – Tannlegene i Moldehallen

Odontia – Tannlegene i Moldehallen har åpningstider fra kl. 07.45 til 16.00. Klinikken er meget velutstyrt og tilbyr det meste innen moderne tannbehandling. «Odontia – Tannlegene i Moldehallen» er godt tilpasset alle aldersgrupper, med heis og gode parkeringsmuligheter.

Odontia Dentalklinikken

Odontia Dentalklinikken holder til på Slependen, klinikken har disse åpningstidene:

Mandag: 08.00-20.00
Tirsdag: 08.00-16.00
Onsdag: 08.00-16.00
Torsdag: 08.00-20.00
Fredag: 08.00-14.00
Lørdag: 08.00-14.00

Vi ønsker å gi deg som pasient den gode følelsen etter å ha vært hos tannlegen. Du skal føle deg godt ivaretatt. Vi jobber i team slik at vi er flere som deltar i møtet med pasientene for å gi moderne tannbehandling av høy kvalitet.

Odontia Kaldnes

Odontia Kaldnes holder til i Tønsberg og har åpningstider fra  kl. 08.00 til 19.00 mandag til torsdag, fredag er klinikken åpent mellom 08.00-16.00.

Kontakt

Kom enten direkte til oss eller ta kontakt på telefon for å avtale time og få eventuelle råd til hva du kan gjøre med smertene mens du venter. Vi er opptatt av smertefri behandling både før, under og etter selve tannlegebesøket. La oss hjelpe deg med å få bort smertene for godt!