Våre tjenester: profesjonell tannrens – Air-flow

Det anbefales at man får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig. Hvor ofte varierer fra person til person, men de fleste voksne trenger en grundig tannrens to ganger i året. Vi anbefaler ofte ett besøk til tannlegen og ett besøk til tannpleieren i året, med 6 måneders mellomrom. Ved tannkjøttproblematikk vil tannpleieren tilpasse en innkalling som er optimal for å best mulig ivareta din tannhelse.

Tannpleier og tannleger jobber sammen for at din tannhelse skal bli best mulig. Tannpleieren har en tre-årig høyskoleutdannelse og jobber selvstendig med årlige tannundersøkelser, behandling av tannkjøttsykdom, bleking samt alt av forebyggende behandling med rens / puss og veiledning. Tannpleieren stiller selv diagnoser ved undersøkelsen og henviser til tannlegen ved behov for tannbehandling.

Ved en tannrens fjernes tannstein, bakteriebelegg og misfarging, for så å polere tennene hvite. Som regel benyttes det airflow til dette, et skånsomt system som gjør tennene renere og hvitere ved hjelp av luft, vann og natriumkarbonat.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Kontakt din nærmeste Odontia klinikk og vi vil hjelpe deg.