Våre tjenester: hjemmebleking, tannbleking hos tannlegen, blekegele og tannrens.

Bleking kan foregå på klinikken eller hjemme med personlig tilpassede blekeskinner.

Før man går i gang med blekingen er det viktig å få en grundig undersøkelse på tennene. Dette for å være sikker på at tenner og tannkjøtt er friskt, og at man får reparert eventuelle hull før blekeprosessen starter.

Hjemmebleking

Hjemmebleking gjøres ved hjelp av en blekeskinne individuelt tilpasset til den enkelte pasient. Vi tar avtrykk av tennene og tanntekniker presser en blekeskinne eksakt tilpasset dine tenner. I skinnen brukes blekegeleen, enten på dagtid eller natten alt etter hva du finner mest komfortabelt. Behandlingstiden kan variere fra 3-8 dager, avhengig av type misfarging og ønsket behandlingsresultat. Fordelen ved denne blekemetoden er at det er lett å friske opp blekingen senere, gir en god forutsigbarhet og medfører lite ising.

Behandlingen er smertefrie og blekeresultatet varer for de fleste i flere år. Har du fått laget blekeskinner er det enkelt å friske opp ved kun å kjøpe ny blekegele. Da er det ofte tilstrekkelig å bleke 2-3 dager.

Har du noen spørsmål eller trenger personlige råd, kontakt din lokale tannlege.

Tannbleking hos tannlegen

Er det enkelte tenner som skal blekes, f.eks. en misfarget rotfylt tann eller få tenner i forbindelse med en større behandling kan vi gjøre dette på klinikken. Det er imidlertid sjelden anbefalt for alle tennene siden behandlingsresultatet er mindre forutsigbart, det blir mer kostbart og det ofte medfører mer ising.

Har du noen spørsmål eller trenger personlige råd, kontakt din lokale tannlege.