Vurderer du usynlig tannregulering? Hos Odontia Dentalklinikken på Slependen kan du i perioden 12 august til 25 august bestille konsultasjon med skanning og simulering av behandlingsresultat til kun 300,- (ord. pris 790,-). Alle pasienter som går videre med behandlingen får i tillegg tannbleking til en verdi av 1500,- helt kostnadsfritt. Bestill time i dag.

usynlig regulering, Invisalign. Smertefri behnadling

Konsultasjonen er helt smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).

Skanning – enkelt og smertefritt 

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging.

Pris på tannbehandling og tannregulering

Prisene for usynlig tannregulering varierer fra 19.000 – 50.000 kroner, avhengig av hva slags behandling som er nødvendig. På konsultasjonstimen får du et prisoverslag basert på dine tenner og informasjon om hva det er du betaler for.


Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss på tlf: 67 55 07 00 eller e-post: kontoret@dentalklinikken.no.

Odontia Sandvika - invisalign-konsultasjon

    Vi kontakter deg for timeavtale, konsultasjonen vil bli gjennomført i perioden 12 august til 25 august.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret (fullpris 790,-) ift. NFT’s retningslinjer)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Velkommen til en trygg og god behandling ved vår klinikk på Slependveien 54B.