Bleking med tannskinne som vi tilpasser til deg, gir det beste og mest langvarige resultatet. Skinnen som er behagelig og myk kan du beholde til neste gang du vil bleke tennene.

Hvor mye hvitere blir tennene?
Effektiv tannbleking avhenger at du bruker skinnen i en periode 1-2 uker (noen må bleke lenger). Skinnen benyttes om natten. Noen tenner er mindre mottagelige for bleking. Vi gir deg personlig veiledning og assistanse gjennom hele perioden.

Vi har lang erfaring og gode resultater når det kommer til tannbleking. Bestill time på telefon 33 38 08 88 eller send oss en forespørsel via skjemaet under.

Hvorfor må vi undersøke tenner før bleking?
Tannblekemidler er regulert av kosmetikkregelverket. De inneholder hydrogenperoksid – eller liknende forbindelser som kan frigi hydrogenperoksid (eks. carbamid). Det er kun tannleger som kan utføre bleking av tenner og drive med salg av blekemidler som inneholder mer enn 0.1% hydrogenperoksid. Dette skyldes at tannbleking kan ha alvorlige bivirkninger, og det er viktig at en tannlege undersøker tenner og emaljen før behandlingen starter.

Tenner med sykdom kan ikke behandles med bleking. Fyllinger og kroner påvirkes ikke av blekemidlene som benyttes. Derfor må alle undersøkes før bleking.

Send forespørsel - Odontia Kaldnes

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.