Nina-Torgersbråten Spesialist i kjeveortopedi
Nina Torgersbråten, spesialist i kjeveortopedi.

Kjeveortoped Nina Torgersbråten er opptatt av at du og barnet ditt skal føle dere trygge på at dere velger riktig reguleringstannlege, og mener at det ikke burde koste noe. Derfor får de første 50 som bestiller time hos henne den første undersøkelsen gratis, og helt uforpliktende!

Nina har 15 års erfaring innen tannhelsefaget. Med bred erfaring og høy kompetanse vil hun finne den behandlingen som er best for deg og ditt barn – at dere er fornøyde er det viktigste for henne.

Den første undersøkelsen

Har barnet ditt fått en henvisning fra skoletannlegen til reguleringstannlege kan dere bestille en første undersøkelse. På den første undersøkelsen ser Nina på bittet til barnet ditt, tar røntgenbilde og gir et forslag til behandling.

Både du og barnet ditt får muligheten til å spørre om det dere lurer på og å sette opp en ny time, om dere vil starte behandlingen.

Barn og unge i Norge får dekket deler av utgiftene til tannregulering av Helfo. Prisen for behandlingen påvirkes av hvor mye refusjon du eventuelt kan få dekket derfra. Har du noen spørsmål eller trenger råd, er det bare å kontakte oss!

Bestill en gratis første undersøkelse via skjemaet under , eller ring: 22 34 82 00.

 

Nina Torgersbråten Spesialist i kjeveortopedi

Odontia Byporten

Odontia Byporten Tannlegesenter holder til midt i sentrum av Oslo. Du finner oss i 3. etasje i Byporten Shopping i tilknytning til Oslo S. Du kan gå tørrskodd fra trikk, bane, buss eller tog opp i våre lokaler eller vi kan tilby parkering i underetasjen av bygget med heis opp til tannlegesenteret. Vi har åpent fra 08 til 21 alle hverdager, og 10 til 16 på lørdager.

Bestill en gratis første undersøkelse via skjemaet under , eller ring: 22 34 82 00.

Bestill konsultasjon

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.