Er du mellom 21-26 år? Helse- og omsorgsdepartementet har innført nye takster for tannbehandling, her finner du informasjon om hva som gjelder for deg.
Lukk
Odontia Kongsvinger Tannregulering

Tlf: 62 00 41 00

E-post: kongsvinger@odontia.no

Storgata 26,
2212 Kongsvinger

Mandag: 08:00–16:00
Tirsdag: 08:00–16:00
Onsdag: 08:00–16:00
Torsdag: 08:00–16:00
Fredag: 08:00–13:30

Guide: Midlertidig hjelp ved utfordringer med tannregulering

Les mer

Dersom du opplever utfordringer med tannreguleringen når du ikke har tilgang til tannlege, er det enkelte ting du kan ordne på egenhånd ved hjelp av en annen voksen. Guiden viser de vanligste utfordringene under behandling med tannregulering og hvordan du midlertidig kan løse disse på egenhånd. Bestill en time til tannlegen og bruk guiden kun som en nødløsning dersom du ikke kommer deg til tannlegen i løpet av kort tid. Guiden finner du her.

Slik finner du tannklinikken

Du finner oss midt i sentrum, vis a vis Rådhuset, men med inngang mot elven og Møllesteinene.
Tannklinikken ligger med gangavstand fra Kongsvinger Ungdomsskole, Sentrum Videregående og Øvrebyen Videregående.
Du finner oss i 2. etasje i det hvite bygget merket Torget. Dersom du ankommer med bil, kan du parkere ved Møllesteinene mot betaling.

Ha det gøy med tannreguleringen

Våre kjeveortopeder tilrettelegger for egenkombinert tannregulering for barn og unge som ønsker å leke seg med tannreguleringen og designer forskjellige fargekombinasjoner til forskjellige anledninger. Tilbudet er selvsagt tilgjengelig også for voksne. Vi tilbyr strikker i alle mulige farger og kombinasjonene er uendelig. Du kan se noen av våre populære kombinasjoner her.