Odontia Dentalklinikken har flyttet til Sandvika Storsenter og blitt Odontia Sandvika. Her finner du informasjon om klinikken.


Odontia Dentalklinikken er en moderne og velutstyrt klinikk som ligger sentralt på Slependen. Enten du bor i Oslo, Asker eller Bærum er det ikke langt til oss. Vi har kort ventetid og og flinke folk som gjør alt for at du skal bli ivaretatt på den beste måten. Vi ønsker å gi deg som pasient den gode følelsen etter å ha vært hos tannlegen.

Om du har behov for akutt tannlegetime kan du ringe oss på telefon 67 55 07 00 så kan vi ordne en time på kort varsel for deg.

Vi som jobber på Odontia Dentalklinikken vet at mange ikke liker å gå til tannlegen, derfor får alle pasienter med tannlegeskrekk ekstra behandling og vi lytter til deg som pasient, slik at vi finner den behandlingen som passer best for deg. Les mer om tannlegeskrekk her.

Les mer om Odontia Dentalklinikken her.

Bestill time på telefon 67 55 07 00 eller via kontaktskjemaet under:

Send forespørsel - Odontia Sandvika

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om du kommer fra Oslo, ta avkjøringen mot Slependen/Billingstad fra E18.

Kommer du fra Asker, ta avkjøring Slependkrysset mot Slependen/Nesøya/Billingstad. Kjør inn på Billingstadsletta og videre inn på Slependveien.