Det å få tannregulering kan være slitsomt for voksne og barn. Våre tannleger samarbeider med deg for å tilpasse reguleringen slik du ønsker. For mange er en usynlig tannregulering det beste alternativet.

Vurderer du usynlig tannregulering?

Det kan være mange årsaker til at man trenger tannregulering, enten estetiske eller praktiske. Tannregulering kan for eksempel forbedre problemer med tale på grunn av feil tannstilling. Regulering kan også hjelpe til at nye tenner hos barn vokser ut som de skal ved å påse at tenne holder sin posisjon til de nye tennene får vokst frem.

Forebygger og reparer

Mange har medfødt eller utvikler feil i bitt og kjevefunksjonen. Dette kan føre til alt fra belastninger på muskulaturen til problemer med å tygge ordentlig og i verste fall skader eller erosjon på tennene. Tannregulering kan forhindre dette og forebygge fremtidige komplikasjoner med tenner og kjeve.

Det finnes forskjellige typer regulering på markedet.

Invisalign

Invisalign er en mer eller mindre usynlig skinne som formes etter tennene og krever ingen klosser eller strenger. Behandlingen består av et sett med skinner som settes inn og strammer tennene slik at de posisjoneres slik de skal.

Incognito regulering

Reguleringen støpes i gull og festes bak på tennene slik at de ikke syntes.
Med den nyeste teknologien, er elementene i reguleringen flate, noe som resulterer i at den er blant de mer komfortable på markedet. Du vil blant annet slippe at tungen føler bak tennene fordi noe føles annerledes, og slippe sår på tungen ved kontakt med reguleringen.

Dersom du har spørsmål eller ønsker konsultasjon for usynlig tannregulering kan du ta kontakt med en av våre tannleger.