Vi vil gjerne du skal vite hvor enkelt det er å få et finere smil. Å kunne smile ordentlig kan hjelpe på trygghet, selvtillit og velvære.

Feilstilte tenner hos voksne

Feilstilling av tenner er relativt vanlig, men det er en stor variasjon fra bagatellmessige til betydelige feil. Tannstilling er gjensidig avhengig av andre forhold i hodet som slimhinne og ben i kjeve/nese/gane og må sees i sammenheng med dette.

I ungdomstiden er tennene relativt flyttbare ved regulering og de fleste feil fanges opp av det offentlige tannhelsetilbudet i skolealder. Flyttbarheten avtar med alder, men tannregulering kan gjøres også hos voksne.

Hos voksne kan mindre feilstillinger i fortenner ofte korrigeres ved å lime på tynne flak av porselen (fasetter) som vanligvis vil gi et meget bra resultat.

Usynlig tannregulering – Invisalign

Invisalign er et godt alternativ om du har skeive eller feilstilte tenner. Det er et nyskapende produkt uten skruer, ikke noe metall, bare en serie gjennomsiktige skinner som settes på tennene.

Selv om dette er nytt er du ikke først ute. Flere millioner mennesker har benyttet Invisalign og det blir et vanligere og vanligere alternativ til regulering. Det er ikke rart at Invisalign har blitt så populært i løpet av kort tid når så mange snakker om denne usynlige tannreguleringen. Invisalign er usynlig og avtakbar, noe som gjør produktet revolusjonerende i reguleringsbransjen. «Reguleringen» er plassert på tennene, og skinnene tennene stegvis for å skape et rett og fint smil.

Behandling

Nå er det blitt mulig å rette opp en skjev tann eller reparere noe uten å føle seg sjenert av det. Vanlig tannregulering innebærer å måtte gå med skruer og metall i munnen, noe voksne ofte forbinder med «togskinner» i munnen. Det henger ofte igjen fra ungdomsårene og de kvier seg for å ta i bruk regulering.

Bestill en tannlegeundersøkelse hos oss i dag for å få en potensiell behandling for feilstillingen av dine tenner. Vi tilpasser og du kan gå med den usynlige tannreguleringen vel vitende om at tennene dine rettes og flyttes på plass!

Bestill en time i dag for rask konsultasjon og god behandling!