Undersøkelse med airflow

Nå tilbyr vi alle nye pasienter undersøkelse med airflow til kun 790,- hos vår dyktige tannpleier Sondre. Fjerning av tannsten og puss med Airflow fjerner misfarging fra mat/drikke. Regelmessig undersøkelse hos tannlege eller tannpleier er viktig for å avdekke begynnende problemer i tidlig fase. På denne måten kan man forebygge sykdom og plager og behandlingen blir mindre omfattende.

Årlig innkalling til undersøkelse

Dersom du ønsker, kan vi sette deg opp på en automatisk innkalling til årlig undersøkelse hos tannlege eller tannpleier. På den måten slipper du å huske på når du var hos tannlegen sist, og når det er på tide med en ny tannsjekk.

Hva inngår i undersøkelsen til 790,-?

*Tilbudet gjelder nye pasienter ved Odontia Tannlegene Tromsø ABA

 • Undersøkelse av tenner, tannkjøtt, kjeven og munnhulen
 • Nødvendige tannrøntgenbilder
 • Fjerning av tannsten og puss med Airflow som fjerner misfarging
 • Veiledning for å opprettholde god munnhelse. Du kan også lese mer om tips og råd for god munnhelse her
 • Dersom skader eller behov for videre behandling oppdages, vil vi gi deg utfyllende informasjon om dette og din behandler vil sette opp en behandlingsplan og et prisoverslag

Hva er en tannundersøkelse?

Under en tannundersøkelse kontrollerer vi tenner, munn og tannkjøtt grundig. I forbindelse med undersøkelsen kan vi avdekke hull i tennene og andre sykdommer i munnen, eller behov for videre behandling på et tidlig stadium. I tillegg, utfører vi en tannrens, som fjerner tannstein og forebygger slik at du kan opprettholde en god tannhelse.

Tannstein er et forkalket bakteriebelegg som legger seg på tannflaten som et hardt belegg. Det er derfor ikke mulig å fjerne dette med tannbørsten eller ved bruk av tanntråd eller mellombørste. Tannstein har ingen funksjon, men belegget irriterer tannkjøttet og kan bidra til irritasjoner og sykdommer i tannkjøttet over tid. Tannstein kan også være en årsak til dårlig ånde. Du finner mer informasjon om dårlig ånde her. Det er derfor ekstra viktig med jevnlig besøk hos tannlegen dersom du har stor produksjon av tannstein

Regelmessig fjerning av tannstein er den mest effektive måten å opprettholde et sunt og friskt tannkjøtt og redusere sannsynligheten for tannkjøttsykdommer som periodontitt.

Her finner du mer informasjon om tannstein.
Her finner du mer informasjon om periodontitt.

Hvor ofte bør jeg besøke tannlegen eller tannpleier?

Hvor ofte man bør besøke tannlegen kommer an på individuelle behov, men på generelt grunnlag, anbefaler vi voksne en årlig tannundersøkelse og en grundig tannrens med seks måneders mellomrom. Mange tilstander har bedre prognose og krever mindre omfattende behandling, dersom de oppdages tidlig. Det er derfor lurt å opprettholde den årlige tannundersøkelsen som et minimum.

Velkommen til trygg og god behandling hos Tannpleier Sondre

Han vil ta deg godt imot og sikre at du får en trygg og god undersøkelse. Dersom du er litt nervøs for en time hos tannlegen, tar Sondre ekstra godt vare på deg og sikrer at du føler deg trygg gjennom hele behandlingen. Gi oss en beskjed om dette i din timebestilling slik at vi kan ivareta deg på best mulig måte.

Odontia Tannlegene Tromsø ABA

Telefon: 94 89 40 00
Adresse: Sjøgata 31-33, 9008 Tromsø

For mer informasjon om Odontia Tannlegene Tromsø ABA, klikk her

Grunnen til at mange velger oss

Bestill din time til 790,- hos ABA Tromsø


  Tips & råd

  Hvorfor bruke tanntråd og mellombørste?

  Visste du at tannbørsten kun rengjør 60% av munnen din? Hvis du ser for deg tennene dine som 'klosser', rengjør tannbørsten foran, bak og oppå, men ikke mellom. Derfor er det viktig å bruke tanntråd eller mellomromsbørste for å rengjøre mellom tennene hvor verken tannbørsten…

  Tannhelse

  Tannstein

  Tips & råd

  Hvorfor bruke tanntråd og mellombørste?

  Visste du at tannbørsten kun rengjør 60% av munnen din? Hvis du ser for deg tennene dine som 'klosser', rengjør tannbørsten foran, bak og oppå, men ikke mellom. Derfor er det viktig å bruke tanntråd eller mellomromsbørste for å rengjøre mellom tennene hvor verken tannbørsten…

  Tannhelse

  Tannstein