Lenge siden sist du var hos tannlegen? Hos oss får du en profesjonell behandling og time i løpet av kort tid.

Odontia Dentalklinikken holder til i lyse og moderne lokaler på Slependen, vi har lange åpningstider slik at du kan få en time når det passer deg. Våre tannleger har mulighet til å ta imot nye og eksisterende pasienter på kort varsel.

odontia tannlegene

Time samme dag du bestiller

Hos oss skal du aldri måtte vente lenge for å få tildelt tannlegetime. I mange tilfeller har vi faktisk mulighet til å gi deg time samme dag du bestiller. Send oss en forespørsel eller ring oss for timebestilling.

Kveldsåpent og lørdagsåpent

Mandag, onsdag og torsdag holder klinikken åpent helt til klokken 20.00, dette gjør vi slik at du har mulighet å komme til oss etter arbeidsdagen er over. Vi holder også lørdagsåpent. Våre åpningstider:

Mandag: 08.00-20.00
Tirsdag: 08.00-16.00
Onsdag: 08.00-20.00
Torsdag:  08.00-20.00
Fredag:  08.00-14.00
Lørdag:  08.30-14.00

Ring oss på telefon 67 55 07 00 eller send oss en forespørsel via skjemaet under om du har noen spørsmål eller om du ønsker å bestille time.

Er du ny pasient?

Vi setter av ekstra god tid, da vi ønsker å bli kjent med deg og lytte til dine spesielle behov og ønsker. Vi tar et OPG (panoramarøntgenbilde), vanlige røntgenbilder og en fotostatus av tennene dine, slik at du får en komplett oversikt over tannhelsen din. Til slutt får du en profesjonell rens og puss med AirFlow, slik at du går ut fra tannlegesenteret med den reneste munnen du har hatt på lenge!


Du skal føle deg godt ivaretatt hos våre tannleger

Våre tannleger og sekretærer er svært omsorgsfulle og har høy kompetanse. Klinikken benytter moderne utstyr for at du skal få best mulig behandling, informasjon og forutsigbarhet. Om du har noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ta kontakt så hjelper vi deg.