Vil du bli med på laget?

Om oss                                                                    

Tannklinikken ble etablert i 1987 av tannlege Per N. Svinnseth, som er spesialist i periodonti. Gjennom 30 år har det erfarne teamet ved klinikken fokusert på å tilby pasienter førsteklasses behandling, og behandling tilpasset deres spesifikke behov. Vår ambisjon er å ha de mest fornøyde pasientene i Molde. Vi er stolte av den tilliten vi får fra våre pasienter, og setter vår ære i å forvalte denne på beste måte.

Klinikken er moderne, meget velutstyrt og sentralt lokalisert i Moldehallen. Vi er i vekst og ønsker å styrke laget med en ny tannlege.

Vår filosofi

  • Fag, kvalitet og service
  • Ett lag
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet, tid og omtanke for alle
  • Direkte og ærlig

Hva tilbyr vi

Vi kan tilby unike og skreddersydde muligheter for deg som vil og kan bidra til å utvikle klinikken i Molde, og være med på å forme fremtidens tannlegeaktør i Norge. Hyggelig og kompetent kollegium som har jobbet lenge ved klinikken, videreutvikling innen faget, markedsmessige incentivordninger, samt lokaler med god standard.

Hvem leter vi etter

Vi søker deg som brenner for odontologi og som ønsker å levere tannhelsetjenester av høyeste kvalitet til våre pasienter. Du bør ha gode akademiske meritter, møte faglige utfordringer med entusiasme, være løsningsorientert og ha godt humør. Du må beherske flytende norsk både muntlig og skriftlig.

Som person jobber du godt både selvstendig og i team, trives i et miljø hvor alle hjelper hverandre for å sammen tilby pasientene best mulig resultat. Du vil ta del i et positivt og faglig dedikert team.

Vi er interessert i å raskt komme i kontakt med tannleger med et brennende interesse for faget, og som ønsker å yte det lille ekstra for å gjøre pasientene fornøyde.

Henvendelser rettes til kb@odontia.no så raskt som mulig.