Odontia søker alltid etter mennesker som ønsker å tilby de beste tannhelsetjenestene, har en sterk interesse for odontologi og som ønsker å være en del av å skape fremtidens tannlegeaktør.

Vi oppfordre alle dyktige tannleger, tannpleiere og sekretærer til å ta kontakt.

Ledig stilling


Odontia Ullevål Tannlegesenter søker ny tannlege

Vi søker deg som brenner for odontologi og som ønsker å levere tannhelsetjenester av høyeste kvalitet til våre pasienter. Du bør ha gode akademiske meritter, møte faglige utfordringer med entusiasme, være løsningsorientert og ha godt humør. Du må ha noen års erfaring, ha norsk autorisasjon og beherske flytende norsk både muntlig og skriftlig.

Som person jobber du godt både selvstendig og i team, trives i et miljø hvor alle hjelper hverandre for å sammen tilby pasientene best mulig resultat. Du vil ta del i et positivt og faglig dedikert team.

Les mer…


Ekstrahjelp som tannhelsesekretær søkes

Odontia Lillehammer er en moderne og velutstyrt tannlegeklinikk med sentral beliggenhet midt i Lillehammer  setrum(Kronen bygget).

Vi søker en tilkallingsvikar som kan stille opp ved sykdom og stor arbeidsmengde på klinikken.

Tidligere erfaring som tannhelsesekretær e.l. er en stor fordel, men annen erfaring innen helsebransjen vil bli vurdert. Les mer…


Vil du være med på å utvikle en av Norges ledende tannlegeaktører?

Regionleder Innlandet og Daglig leder Odontia Brumunddal

Odontia har i løpet av kort tid etablert seg som en av Norges ledende tannlegeaktører. Med basis i ideen om å kombinere behandlingstilbud av høyeste kvalitet med samarbeid, videreutvikling og erfaringsutbytte på tvers av klinikker ble Odontia-gruppen etablert i 2016 og består i dag av 15 veletablerte og nøye utvalgte klinikker rundt om i Norge. På innlandet har vi pr i dag klinikker på Brumunddal og Lillehammer. Les mer…


Odontia er en familie bestående av nøye utvalgte tannlegeklinikker. Vi forenes i vår kunnskap, vår yrkesstolthet og vår genuine interesse av tannhelse. Hos oss får du en mulighet til å arbeide i et inspirerende og utfordrende miljø sammen med noen av Europas ledende spesialister. Det er menneskene som arbeider her og vår bedriftskultur som gjør Odontia unikt. Vi har et sterkt fellesskap og tror på å være en arbeidsplass der medarbeidere kan inspirere hverandre, kjenne arbeidsglede og være med på å påvirke sin egen hverdag. For å stadig ligge i fremkant innen tannhelse satser vi på personlig utvikling og kunnskapsdeling.

Vårt brede nettverk av dyktige medarbeidere skaper trygghet både internt blant våre medarbeidere og blant våre pasienter.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å ble en del av Odontia.