Kompromissløs kvalitet


Odontia er et faglig fellesskap av dyktige tannklinikker, bygget på ideen om å kombinere ‘din lokale tannlege’ med behandlingstilbud av høy kvalitet. Kvalitet for oss, betyr muligheten til å tilby behandling hos behandlere med høy faglig integritet, høy standard på materialene vi bruker i behandling og velutstyrte klinikker.

Vi bryr oss om din tannhelse og jobber for at dine tenner skal vare livet ut. Vår ambisjon er å tilby Norges fremste tannbehandling, på en personlig måte, skreddersydd etter ditt behov som pasient.

Har du spørsmål eller trenger personlige råd, kan du kontakte din nærmeste klinikk så vil vi hjelpe deg.

Din personlige tannlege

Vi mener at langvarig og personlig relasjon med pasienten, er avgjørende for langsiktig god tannhelse. Derfor har alle Odontiapasienter sin personlige tannlege. Våre klinikker er små og mellomstore, med lokal forankring.

Heldekkende tilbud av tannhelsetjenester

Odontias klinikker har et omfattende og heldekkende behandlingstilbud. I de mest kompliserte tilfellene, samarbeider vi med noen av landets fremste spesialister som kommer til våre klinikker.

Tilgjengelig

Vi ønsker at alle nordmenn skal ha tilgang til Odontia. Derfor vil vi ha klinikker rundt om i hele landet, alle med den samme behandlingsfilosofien og krav til kvalitet. Vi arbeider kontinuerlig for å forsikre at vi har kort ventetid og åpningstider som passer våre pasienter.

Innovasjon & samarbeid

Vi tror det alltid finnes rom for forbedring. Derfor holder vi oss kontinuerlig faglig oppdaterte, vurderer nye behandlingsmetoder og legger til rette for samarbeid på tvers av våre klinikker og ledende spesialister.

 Finn din nærmeste klinikk her.