Kompromissløs kvalitet

Vi lever av fornøyde pasienter og går aldri på akkord når det kommer til kvalitet. Dette gjelder alt fra tannlegene som jobber hos oss og materialene vi bruker til behandlingsmetodene som velges. Vår ambisjon er å tilby Norges fremste tannbehandling på en personlig måte, skreddersydd etter pasientens behov.

Har du spørsmål eller trenger personlige råd, kan du kontakte din nærmeste klinikk så vil vi hjelpe deg.

Din personlige tannlege

Vi mener at langvarig og personlig relasjon med pasienten, er avgjørende for langsiktig god tannhelse. Derfor har alle Odontiapasienter sin personlige tannlege. Våre klinikker er små og mellomstore, med lokal forankring.

Heldekkende tilbud av tannhelsetjenester

Odontias klinikker har et omfattende og heldekkende behandlingstilbud. I de mest kompliserte tilfellene, samarbeider vi med noen av landets fremste spesialister som kommer til våre klinikker.

Tilgjengelig

Vi ønsker at alle nordmenn skal ha tilgang til Odontia. Derfor vil vi ha klinikker rundt om i hele landet, alle med den samme behandlingsfilosofien og krav til kvalitet. Vi arbeider kontinuerlig for å forsikre at vi har kort ventetid og åpningstider som passer våre pasienter.

Innovasjon & samarbeid

Vi tror det alltid finnes rom for forbedring. Derfor holder vi oss kontinuerlig faglig oppdaterte, vurderer nye behandlingsmetoder og legger til rette for samarbeid på tvers av våre klinikker og ledende spesialister.

 Finn din nærmeste klinikk her.