Kompromissløs kvalitet

Vi lever av fornøyde pasienter og kompromisser aldri på kvaliteten hos de tannlegene som jobber hos oss, i de materialer vi bruker eller de behandlingsmetodene som velges. Vår ambisjon er å tilby Norges fremste tannbehandling på en personlig måte, skreddersydd etter pasientens behov.

Har du noen spørsmål eller trenger personlige råd, kontakt din nærmeste klinikk så vil vi hjelpe deg.

Din personlige tannlege

Vi mener at en langvarig og personlig relasjon med pasienten er avgjørende for langsiktig god tannhelse. Derfor har alle Odontia pasienter sin personlige tannlege og våre klinikker er små og mellomstore med lokal forankring.

Heldekkende tilbud av tannhelsetjenester

Odontias klinikker har et omfattende og heldekkende behandlingstilbud. I de mest kompliserte tilfellene samarbeider vi med noen av landets fremste spesialister, som kommer til våre klinikker.

Tilgjengelig

Vi ønsker at alle nordmenn skal ha tilgang til Odontia. Derfor vil vi ha klinikker rundt om i hele landet, alle med den samme behandlingsfilosofien og krav til kvalitet. Vi arbeider kontinuerlig for å forsikre at vi har kort ventetid og åpningstider som passer våre pasienter.

Innovasjon & samarbeid

Vi tror på at det alltid er mulig å forbedre seg. Derfor holder vi oss kontinuerlig faglig oppdaterte, vurderer nye behandlingsmetoder og legger til rette for samarbeid på tvers av våre klinikker og med ledende spesialister.

Finn din nærmeste klinikk her.