Vi ønsker kjeveortoped Eli Brinck velkommen til oss. Eli er en erfaren kjeveortoped med bakgrunn fra leppe-kjeve-ganespalte behandling og privat praksis i Bergen.

Har du eller ditt barn behov for tannregulering? Eli har nå kort ventetid og behandler både voksne og barn.  Med bred erfaring og høy kompetanse vil hun finne den behandlingen som er best – at pasientene er fornøyde er viktig for Eli.

Den første undersøkelsen

regulering doktorgården brumunddal kjeveortopedHar barnet ditt fått en henvisning fra skoletannlegen til reguleringstannlege kan dere bestille en første undersøkelse. På den første undersøkelsen ser Eli på bittet til barnet ditt, tar røntgenbilde og gir et forslag til behandling.

Både du og barnet ditt får muligheten til å spørre om det dere lurer på og å sette opp en ny time, om dere vil starte behandlingen.

Barn og unge i Norge får dekket deler av utgiftene til tannregulering av Helfo. Prisen for behandlingen påvirkes av hvor mye refusjon du eventuelt kan få dekket derfra. Har du noen spørsmål eller trenger råd, er det bare å kontakte oss!

Har du noen spørsmål? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Tlf: 62 34 05 26
E-post: brumunddal@odontia.no
Nygata 9, 2380 Brumunddal

Send forespørsel - Odontia Doktorgården

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.