ODONTIA DENTALKLINIKKEN

Odontia Dentalklinikken har flyttet til
Sandvika Storsenter og blitt Odontia Sandvika.

Din lokale tannlege på Slependen

Vi jobber i team slik at vi er flere som deltar i møtet med pasientene for å gi deg skreddersydd tannbehandling av høy kvalitet. Klinikken benytter moderne utstyr for at du skal få best mulig behandling, informasjon og forutsigbarhet.

Enten du ønsker en årlig kontroll, pynte på smilet eller har behov for tannbehandling kan vi hjelpe deg. Vi utfører alt fra de enkle fyllingene til de store rehabiliteringene med implantater – eller fjerning av visdomstenner. Trenger 
du kun en rens eller bleking av tennene for et friskt og pent smil hjelper vi gjerne med det også!

Klinikken ledes av Tannlege Mariann Sørensen, som har jobbet ved klinikken siden 2003.

Vi samarbeider også med erfarne spesialister innen eksempelvis oral kirurgi, periodonti, endodonti og snorkebehandling.

Garanti

Les mer om garanti på tannbehandling og tanntekniske arbeider her.

Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).

Første besøk

Som ny pasient hos oss ønsker vi å bli kjent med deg og lytte til dine behov og ønsker. Målet er å hjelpe deg å opprettholde eller oppnå god tannhelse og et pent smil. Det første besøket brukes for å bli kjent, skaffe oversikt over dine tenner og behandlingsbehov – og er helt smertefritt.

Les mer...

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finne svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer...
Personvern og cookies