ODONTIA DOKTORGÅRDEN

Vi har allmenntannleger og tannpleiere som hjelper deg
med undersøkelser, akutt-pleie, implantat, estetisk tannbehandling
– og alt det du kan forvente av et moderne tannlegesenter.

Din lokale tannlege i Brumunddal

CORONA (Covid-19)

Kjære pasient,

Basert på råd til tannlegebransjen fra Folkehelseinstituttet (FHI) vil vi utsette alle tannbehandlinger som er faglig forsvarlig å utsette. Vi holder åpent for å tilby nødvendig og akutt behandling.

Ved spørsmål kontakt oss på telefon 62 34 05 26

Mvh Odontia Doktorgården

______________________________________________________________

Odontia Doktorgården er en moderne tannklinikk som ligger sentralt i Brumunddal. Klinikken har seks behandlingsrom, og den faste staben består av fem tannleger, en kjeveortoped, en oralkirurg, fire tannpleiere, fem tannhelsesekretærer, en resepsjonist og en renholder.

Tannpleierne våre tar seg av den regelmessige (ofte årlige) undersøkelsen med røntgen og tannstensrens. Ved videre behandlingsbehov vil du få time hos en av tannlegene våre, eller eventuelt time for videre behandling hos din tannpleier. Tannpleieren utfører systematisk behandling ved tannkjøttssykdom (periodontitt) samt forebyggende behandling som hygieneinstruksjon, fluorpensling og puss/rens..

Du finner klinikken vår sentralt i Brumunddal sentrum, med kort avstand til tog og buss. Gratis parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Vi tilbyr deg alt du trenger av tannbehandling, og håper du vil trives hos oss!

Ubenyttet time faktureres med 80% av timehonorar. Timer må avbestilles senest 24 timer på forhånd for å unngå gebyr.

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer...

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finn svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...
Personvern og cookies