Odontia Asker Tannlegesenter er et moderne tannlegesenter med bred kompetanse og erfarne tannleger. Vi har spesialisert oss på smertefribehandling til fornuftige priser.

asker tannlege forsikring if logoEndelig kan vi tilby tannforsikring gjennom IF. Kunne dette være noe for deg kan du klikke deg inn her og lese mer om forsikringen.

Vi holder til i 4. etasje inngang C i Stasjonskvartalene (samme bygg som politiet), 15 meter fra togstasjonen og bussterminalen.Odontia Asker Tannlegesenter åpnet i Asker sentrum i 1997. Vi kan  tilby parkering i underetasjen av bygget med heis opp til tannlegesenteret.

Klinikken drives av tannlege Elizabeth Günther som har over 30 års erfaring fra tannlegepraksis. Vi har i dag syv tannhelsesekretærer, en tannpleier, seks tannleger, spesialist i endodonti (rotfyllinger), samt et helt narkoseteam med anestesilege og anestesisykepleier tilknyttet virksomheten i Asker. Sammen kan vi tilby et bredt spekter av oppdatert tannbehandling uten smerter. Vi har også spesialist i oral kirurgi på klinikken.

Våre tannleger, tannpleier og sekretærer er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Her kan du stole på en smertefri behandling og gode resultater.

Våre behandlinger i Odontia Asker Tannlegesenter bygger på kunnskap og kompetanse, og vårt unike miljø av tannleger med forskjellig erfaring og spesialisering gjør at vi kan tilby blant annet:

  • Akutthjelp i Asker (vi tar i mot alle)
  • Smertefri behandling
  • Implantatbehandling
  • Kosmetisk behandling
  • Rotfyllingspesialist
  • Alltid åpent hele sommeren og romjulen
  • Tannlegevakt (åpent 8-20 hver dag man – tors, fre 8-16, lørdag etter avtale)

Vi tilbyr ikke tannregulering ved klinikken. Under finner du en oversikt over behandlingene våre.

Estetisk tannpleie Ordinære behandlinger
Kroner
Tannproteser
Tannbleking
Undersøkelse
Hull i tennene
Tanntrekking
Ising i tennene
Tannfyllinger
Tannbehandling med laser
Komplekse behandlinger Andre behandlinger
Periodontitt
Tannimplantater
Rotfylling
Visdomstenner
Bedøvelse (ikke narkose/sedasjon)
Røntgen