ODONTIA ASKER TANNLEGESENTER

Vi har allmenntannleger, spesialister og tannpleiere som hjelper
deg med undersøkelser, akutt-pleie, implantat, estetisk tannbehandling
– og alt det du kan forvente av et moderne tannlegesenter.

Din lokale tannlege i Asker

Odontia Asker Tannlegesenter (tidligere Praxisklinikkene) er et moderne tannlegesenter med bred kompetanse og erfarne tannleger. Vi har spesialisert oss på smertefri behandling til fornuftige priser.

Vi holder til i 4. etasje inngang C i Stasjonskvartalene (samme bygg som Politiet), 15 meter fra togstasjonen og bussterminalen. Odontia Asker Tannlegesenter åpnet i Asker sentrum i 1997.

Våre behandlinger i Odontia Asker Tannlegesenter bygger på kunnskap og kompetanse, og vårt unike miljø av tannleger med forskjellig erfaring og spesialisering gjør at vi kan tilby det meste innen moderne tannbehandling.

Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).

Kampanje

tannlege asker sentrum tannlegesenter tannklinikk

Nå får alle nye pasienter første tannlegebesøk til kun 695,- Hos Odontia Asker Tannlegesenter (veil. pris kr 995,-). Klikk her for mer informasjon.

Vanlige spørsmål

Vi har samlet en del av de vanligste spørsmålene på en side. Slik at du enkelt kan finne svar på det du lurer på. Her finner du informasjon om blant annet tannlegeskrekk, ising i tennene, fargeforandringer, tannluker, visdomstenner, dårlig ånde og mye mer.

Les mer...

Prisoversikt

Her finner du en prisoversikt over våre behandlinger og tjenester. Alle våre priser er inklusive mva. Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille en time? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Les mer...
Personvern og cookies