Vurderer du usynlig tannregulering? Nå får du 50% rabatt på førstegangskonsultasjon med skanning hos Odontia Vesterålen. Konsultasjonen er smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen.

Usynlig regulering er en god og effektiv behandling, den er helt smertefri og gir et godt resultat. Over 5 millioner har til nå vært behandlet med Invisalign. Invisalign behandlingen vil retter opp tennene dine med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset dine tenner.

I en begrenset periode sparer du 50% på førstegangskonsultasjon, kun 750,- (veil. pris 1500,-). Bestill på telefon: 76 15 12 52, eller via skjemaet under.

Invisalign behandlingen kan utføres både på tenåringer og på voksne. Etter at du er ferdig med behandlingen vil du få et nytt og jevnere smil som du kan være stolt av.

Hvorfor skanner vi tennene?

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg forventet behandlingsresultat etter selve behandlingen.

Har du noen spørsmål rundt denne behandlingen? Kontakt oss, vi vil hjelpe deg. Tlf: 76 15 12 52eller via skjemaet under.

Pris på tannbehandling og tannregulering

Prisene for usynlig tannregulering varierer fra 19.000 – 50.000 kroner, avhengig av hva slags behandling som er nødvendig. På konsultasjonstimen får du et prisoverslag basert på dine tenner og informasjon om hva det er du betaler for.

Odontia Vesterålen - Konsultasjon usynlig regulering

    Vi kontakter deg for timeavtale til konsultasjonen.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Avbestilling av time må skje innen 24 t før den oppsatte timen, hvis ikke ilegges et gebyr (75% av timehonoraret ift. NFT’s retningslinjer).
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.