Vurderer du usynlig tannregulering? Onsdag 5 desember 2018 tilbyr Odontia Vesterålen gratis og uforpliktende førstegangskonsultasjon med skanning for alle som ønsker usynlig tannregulering. Konsultasjonen er smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).

Usynlig regulering er en god og effektiv behandling, den er helt smertefri og gir et godt resultat. Over 4 millioner har til nå vært behandlet med Invisalign. Invisalign behandlingen vil retter opp tennene dine med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset dine tenner.

Invisalign behandlingen kan utføres både på tenåringer og på voksne. Etter at du er ferdig med behandlingen vil du få et nytt og jevnere smil som du kan være stolt av.

Hvorfor skanner vi tennene?

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg «ClinCheck» som er en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging.

Har du noen spørsmål rundt denne behandlingen? Kontakt oss, vi vil hjelpe deg. Tlf: 71 25 52 01  |  E-post: vesteraalen@odontia.no

Odontia Vesterålen - Fri konsultasjon

    Vi kontakter deg for timeavtale til konsultasjonen.
  • (Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.