20. mars er det Verdens tannhelsedag og i den forbindelse er det ekstra viktig for oss å sette fokus på din tannhelse. Derfor får alle nye pasienter muligheten til å bestille undersøkelse til kun 695,- hos vår flinke tannpleier Sondre Andreassen ved Odontia ABA Tannlegene. I tillegg får du en GRATIS saltvannsrens (airflow) til en verdi av 300,- Tilbudet varer ut mars.

sondre tannpleier tromsø tannlege ABASondre Sondre Andreassen ble utdannet som tannpleier i Tromsø i 2006, og stortrives i vårt velfungerende team av dyktige og serviceinnstilte kollegaer. Som tannpleier er Sondre tålmodig, rolig og nøye, og oppriktig interessert i mine pasienters tannhelse.

Alt dette får du til 695,-

  • Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig for alle synlige skader og sykdommer.
  • Ved å ta røntgenbilder av tennene dine vil vi også kunne oppdage eventuelle skjulte problemer.
  • Vi gir tennene dine en god rens og fjerner tannstein, slik at munnen din vil føles både frisk og ren etter undersøkelsen!

Airflow er en effektiv og skånsom måte å rengjøre tennene på, behandlingen fjerner den overfladiske misfargingen. Behandling gjør heller ikke vondt og vil bidra til å gi deg et vakkert smil.

Åpent: Mandag – torsdag: 7-19. Fredag 8-15:30. Lørdag og søndag etter avtale. Kontakt: 94 89 40 00,  Helsehuset, Sjøgata 31-33, Tromsø

Send forespørsel - Odontia ABA tannlegene

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.