+ GRATIS AirFlow-rens! (veil. pris kr 200,-)

 Vi er et hyggelig og moderne tannlegesenter i Asker. Nå kan et begrenset antall nye pasienter spare 40% og få en undersøkelse med røntgenbilder og profesjonell puss og rens til kun 595,-. I tillegg får du en gratis AirFlow-behandling i gave!

Klikk her for å benytt deg av tilbudet.

Odontia het Praxisklinikkene før.

Alt dette får du til 595,-

  • Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig for alle synlige skader og sykdommer.
  • Ved å ta røntgenbilder av tennene dine vil vi også kunne oppdage eventuelle skjulte problemer.
  • Vi gir tennene dine en god rens og fjerner tannstein, slik at munnen din vil føles både frisk og ren etter undersøkelsen!

Våre tannleger er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Her kan du stole på en skånsomme behandling og gode resultater!

Klikk her for å benytt deg av tilbudet.

Gratis Airflow-rens i gave!

AirFlow er en behandling hvor tennene saltblåses med vann, og er en utrolig effektiv måte å fjerne misfarge på.

Resultatet er at tennene dine blir rene, glatte og hvitere, og du går ut fra tannlegekontoret med den reneste munnen du har hatt på lenge! Metoden er skånsom og behagelig, og gir et resultat som varer ca. 6-12 måneder. Dette får du gratis med på kjøpet, som en gave fra oss! (veil. pris kr 200,-)

Helt uforpliktende

Vi gir deg dette tilbudet fordi vi er sikre på at du kommer til å ha en fantastisk opplevelse, og håper du vil fortsette hos oss som pasient. Om det er behov for videre behandlinger, får du alltid en behandlingsplan med en tydelig prisoversikt før vi setter i gang.

Tilbudet varer ikke lenge!

Vi har begrenset kapasitet og timeboka fylles opp raskt. Derfor kan kun et begrenset antall nye pasienter benytte seg av dette tilbudet. Trykk på knappen under for å sikre deg en time til kampanjepris!

Fyll ut skjemaet under for å benytte deg av tilbudet. Når du har sendt inn skjemaet vil enav våre hyggelige ansatte ta kontakt for å avtale en time.

  • (Beskrivelse av ønsket behandling eller annen viktig informasjon. Ikke legg til sensitiv informasjon.)
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Odontia Tannlegesenter Asker
Torvveien 12, 1383 Asker
Stasjonskvartalene (inng. C)
Telefon: 66 77 11 99
E-post: asker@tannlegesenter.no