Vi er et hyggelig og moderne tannlegesenter i Asker. Nå kan et begrenset antall nye pasienter spare 30% og få en undersøkelse med røntgenbilder og profesjonell puss og rens til kun 695,-.

Alt dette får du til 695,-

  1. Vi undersøker tennene og tannkjøttet ditt grundig for alle synlige skader og sykdommer.
  2. Ved å ta røntgenbilder av tennene dine vil vi også kunne oppdage eventuelle skjulte problemer.
  3. Vi gir tennene dine en god rens og fjerner tannstein, slik at munnen din vil føles både frisk og ren etter undersøkelsen!

Våre tannleger er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Her kan du stole på en skånsomme behandling og gode resultater!

Klikk her for å benytt deg av tilbudet. Du bestiller enkelt en time som passer for deg, velg alternativ nummer 4 «Kampanje 695,- nye pasienter» før du finner dato og tidspunkt som passer. Timen må gjennomføres i løpet av september.

Odontia het Praxisklinikkene før.

Klikk her for å benytt deg av tilbudet. Velg alternativ nummer 4 «Kampanje 695,- nye pasienter»

Helt uforpliktende

Vi gir deg dette tilbudet fordi vi er sikre på at du kommer til å ha en fantastisk opplevelse, og håper du vil fortsette hos oss som pasient. Om det er behov for videre behandlinger, får du alltid en behandlingsplan med en tydelig prisoversikt før vi setter i gang.

Tilbudet varer ikke lenge!

Vi har begrenset kapasitet og timeboka fylles opp raskt. Derfor kan kun et begrenset antall nye pasienter benytte seg av dette tilbudet. Trykk på knappen under for å sikre deg en time til kampanjepris! Undersøkelsen må gjennomføres i løpet av september.

Klikk her for å benytt deg av tilbudet. Velg alternativ nummer 4 «Kampanje 695,- nye pasienter»

 

Odontia Tannlegesenter Asker
Torvveien 12, 1383 Asker
Stasjonskvartalene (inng. C)
Telefon: 66 77 11 99
E-post: asker@tannlegesenter.no