Grunnet stor pågang er vi fullbooket 6 desember, men vi tilbyr fortsatt har fri konsultasjon (uten skanning). Vi vurderer en ny runde med fri konsultasjon med skanning i januar grunnet stor stor interesse for dette.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å sette deg på venteliste (i tilfelle avbud)? Ta kontakt med oss på tlf: 67 55 07 00 eller e-post: kontoret@dentalklinikken.no.


Vurderer du usynlig tannregulering? Onsdag 6.12.17 gir Odontia Dentalklinikken deg muligheten til å komme hit på en gratis konsultasjon med skanning. Konsultasjonen er helt smertefri og vi får raskt svar på hvordan behandlingsresultatet kan bli for deg om du ønsker å gå videre med Invisalign behandlingen (usynlig tannregulering).

Skanning – enkelt og smertefritt 

Fordelen med skanning ved bruk av Invisalign er at vi skanner istedenfor å ta avtrykk av tennene, noe som er nødvendig for behandlingsplanlegging. Dette er en stor fordel, både fordi skanningen er mer behagelig enn avtrykk, men ikke minst fordi vi umiddelbart kan vise deg «ClinCheck» som er en 3D-animasjon av hvordan vi kan vente oss behandlingsresultatet etter en grundig behandlingsplanlegging.