Våre tjenester: behandling av pasienter med tannlegeskrekk, ekstra oppfølging, bedøvelse og narkose.

Vi har lang erfaring med tannlegeskrekk. Vi ønsker å tilby ekstra oppmerksomhet til deg som er redd.

Lider du av tannlegeskrekk?

De færreste liker å gå til tannlegen, men de fleste klarer likevel å gjennomføre behandlingen uten større problemer. Mange lider av tannlegeskrekk og undersøkelser viser at 5-10 % av den voksne befolkningen i Norge unngår regelmessig tannbehandling på grunn av angst for å gå til tannlegen.

Narkose som et supplement

I de mest alvorlige tilfellene, medfører tannlegeskrekk at man helt unngår tannbehandling. Dette betyr at selv om man har tenner som knekker, kraftige smerter eller infeksjoner i munnen, vil man ikke oppsøke tannlege for å få hjelp, noe som går utover livskvaliteten til de det gjelder. I spesielle tilfeller kan narkose kan også være et godt supplement der tannlegeskrekken er utpreget. Vurderingen blir nøye planlagt og diskutert med tannlege/operativ kirurg, ansvarlig narkoselege og deg som pasient.

Det vanskeligste for den med tannlegeskrekk er mange ganger å ta kontakt med en tannlege. Vi har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk og tilbyr ekstra oppmerksomhet til deg for å legge godt til rette for en så smertefri og behagelig behandling som mulig. Et godt tips er å starte med å bestille en time så du kan fortelle oss om ditt behov, så vi kan hjelpe deg og lage en tilpasset behandlingsplan for deg.

Har du noen spørsmål eller trenger personlige råd, kontakt din nærmeste klinikk så vil vi hjelpe deg.