Odontia søker alltid etter mennesker som ønsker å tilby de beste tannhelsetjenestene, har en sterk interesse for odontologi og som ønsker å være en del av å skape fremtidens tannlegeaktør.

Vi oppfordre alle dyktige tannleger, tannpleiere og sekretærer til å ta kontakt.

Ledig stilling

Odontia Hønefoss/ Tannlege Brandrud søker en arbeidsom, fleksibel, positiv og serviceinnstilt tannhelsesekretær for tiltredelse snarest i deltidsstilling (1-2 dager i uken) med mulighet for heltidsstilling på sikt. Les mer…

Odontia er en familie bestående av nøye utvalgte tannlegeklinikker. Vi forenes i vår kunnskap, vår yrkesstolthet og vår genuine interesse av tannhelse. Hos oss får du en mulighet til å arbeide i et inspirerende og utfordrende miljø sammen med noen av Europas ledende spesialister. Det er menneskene som arbeider her og vår bedriftskultur som gjør Odontia unikt. Vi har et sterkt fellesskap og tror på å være en arbeidsplass der medarbeidere kan inspirere hverandre, kjenne arbeidsglede og være med på å påvirke sin egen hverdag. For å stadig ligge i fremkant innen tannhelse satser vi på personlig utvikling og kunnskapsdeling.

Vårt brede nettverk av dyktige medarbeidere skaper trygghet både internt blant våre medarbeidere og blant våre pasienter.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å ble en del av Odontia.